Inleveren oud ijzer Oss

Wilt u oud ijzer inleveren in Oss? MIBO Oudijzerbedrijf staat voor u klaar! Wij bieden een professionele en betrouwbare service voor het inleveren van oud ijzer in de regio Oss. Of u nu een particulier bent die wat oud metaal wil opruimen of een bedrijf dat regelmatig metaalafval moet afvoeren, wij zijn uw ideale partner. Bij MIBO Oudijzerbedrijf kunt u snel en eenvoudig uw oud ijzer verkopen tegen eerlijke prijzen. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het wegen en prijzen van uw metaalafval, zodat u altijd een eerlijke vergoeding ontvangt voor uw inspanningen. Wij streven naar maximale klanttevredenheid en maken het inleveren van oud ijzer soepel en probleemloos voor al onze klanten.

Oud ijzer en metaal prijzen

Openingstijden inleveren Oud Ijzer

Inleveren Oud Ijzer Oss

Woont u in de regio Oss en zoekt u een bedrijf voor het Inleveren van oud ijzer en metalen, dan doet u natuurlijk Bij MIBO Oudijzerbedrijf. Voor uw oud ijzer en metalen betalen wij u de dagprijzen uit. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur. Wij zijn te vinden aan de Geffensestraat in Heesch. U hoeft bij ons geen afspraak te maken om uw oud ijzer en metalen in te leveren. MIBO Oudijzerbedrijf is actief in de ijzer- en metaal recyclingbranche voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Mocht u vragen hebben, dan kan u altijd contact met ons opnemen. Ook voor het ophalen van Oud Ijzer in Oss bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe werkt oud ijzer en metalen inleveren regio Oss bij MIBO Oudijzerbedrijf?

1. U parkeert uw voertuig op onze 60 tonsweegbrug.
2. Uw voertuig wordt ingewogen.
3. Grote vrachten oud ijzer of metalen kunt u direct in het stortvak deponeren. Kiepen met een aanhanger of vrachtwagen is ook mogelijk. Indien nodig helpen wij met lossen met de hand of doormiddel van onze mobiele overslagkraan.
4. Kleine vrachtjes oud ijzer en metalen scheidt u door het in verschillende bakken te deponeren.
5. Als u klaar bent wegen wij de bakken met onze heftruck af op het geijkte en gecertificeerde weegplateau.
6. Wij printen een bon en betalen u direct uit.

Welke oud ijzer en metalen mag u inleveren?

  • Ferro metalen: Ijzer

  • Non-ferro metalen: Aluminium, aluminium velgen, brons, koper, messing, RVS, lood en zink

  • Accu: Loodaccu’s

  • Kabel: PVC kabel, kabelboom, grondkabel, computerkabel en stekkerkabel

  • Apparatuur: Alle apparaten waar onder huishoudelijke apparatuur* en computers

  • Aluminium / koper koelers, elektromotoren, pompen, radiateurs, transformators
  • Printplaten

 

Let op: helaas mag u geen autowrakken, koelkasten, vriezers en oude beeldbuizen inleveren.